om meg.

Heii! 

Dette er det første innlegget på min blogg, og tenkte kanskje jeg skulle fortelle litt om megselv. Jeg er en 15 år gammel jente som kommer fra Oslo, men bor sammen med moren min og hennes familie i Arendal. Her har jeg bodd i over fire år, og koser meg masse her.

Så fra storbyen Oslo, flyttet jeg til bittelille Narestø, 17,5 kilometer øst for Arendal, med busser som slutter å gå klokken fem om dagen, naboer med høner og ingen dekning! Men jeg trives! haha! ;)

Jeg vil vell selv kalle meg en jente som elsker å le, kose meg med vennene mine, og musikk! Jeg føler jeg kan si jeg har holdt på med musikk hele livet mitt. Da jeg var liten begynte jeg i kor, sammen med noen av venninnene mine i Oslo! Da jeg var 7 år fikk jeg fiolin til bursdagen min, 10 år piano til bursdagen og på min trettende bursdag fikk jeg min første gitar. 

UKM 2010

Denne sommerferien har jeg vært tilsammen fem uker i utlandet. Først to uker i Italia med familien og så tre uker på språkreise til Frankike, Juan-les-Pins. Språkreisen vil jeg annbefale til alle og en hver! Det var helt klart de tre beste ukene i mitt liv. Jeg fikk være litt selvstendig, oppleve en helt ny kultur og få masse nye venner. Jeg lærte også en god del fransk, selvom jeg ikke trodde det før jeg kom hjem til Norge igjen! :)

I <3 Italia! 


Jentene mine <3 

Gjengen! <3 

Ja, er det noe mer dere vil vite er det bare å legge igjen en kommentar, så svarer jeg nok! 
Håper dere liker bloggen!

 - Julia!  

Én kommentar

eirin

09.sep.2011 kl.23:39

fin blogg! :))))

Skriv en ny kommentar

Julia Elise Haugland

Julia Elise Haugland

15, Arendal

Heii! Jeg er en 15 år gammel jente som kommer fra Oslo, men bor i Arendal. Jeg elsker musikk, og vennene mine. På denne bloggen kommer du til å få lese litt om min hverdag og litt om hva jeg gjør med musikken min. Stay tuned! -Julia!

Kategorier

Arkiv

hits